[4] Σχέδιο «Συνεπιμέλεια»

Σύγκρουση συμφερόντων στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή για τη συνεπιμέλεια των γονέων

Ο πρόεδρος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια των γονέων Ιωάννης Τέντες είναι εξαίρετος δικαστής και διαπρεπής νομικός.

Γι’ αυτό και είναι δεδομένο ότι θα διακρίνει αμέσως τη σύγκρουση συμφερόντων που έχει μέλος της επιτροπής του, δικηγόρος και καθηγήτρια Νομικής, η οποία καθιστά ασυμβίβαστη τη συμμετοχή της σε αυτήν. Ο σύζυγος της καθηγήτριας είναι διαπρεπής δικηγόρος, ο οποίος δραστηριοποιείται σε συλλόγους για τη συνεπιμέλεια γονέων και ειδικεύεται σε αυτές της υποθέσεις διαζυγίων.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα δημοκρατία, «το ασυμβίβαστο βγάζει μάτια, κύριε Τέντε και κύριε Τσιάρα»

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η εφημερίδα δημοκρατία, «το ασυμβίβαστο βγάζει μάτια, κύριε Τέντε και κύριε Τσιάρα». Ειδικώς αν διαβάσει κανείς στο σάιτ του συγκεκριμένου δικηγορικού γραφείου τους συνεργάτες του. Μεταξύ αυτών και η καθηγήτρια που μετέχει στη νομοπαρασκευαστική.

Δεν γίνεται να μετέχεις σε νομοπαρασκευαστική που συντάσσει νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια των τέκνων και ο σύζυγός σου να ηγείται προέδρου συλλόγου που ασχολείται με το επίδικο. Λάθος.
————————————
ΠΗΓΗ: NEWS BREAK