Αποκεφάλισε τη γυναίκα του και πήγε με το κομμένο κεφάλι στην αστυνομία να παραδοθεί

Ο 40χρονος Κινάρ Γιαντάφ ζήλευε παθολογικά τη γυναίκα του εδώ και καιρό. Όταν συγχωριανοί τού είπαν ότι η 35χρονη Βίλμα τον απατούσε με κάποιον γείτονα, ο άντρας από το Ούταρ Πράντες της Ινδίας την αποκεφάλισε.

Το πρωί της Παρασκευής (9/11), ο ζηλιάρης σύζυγος επέστρεψε σπίτι μετά από βόλτα και βρήκε τη γυναίκα του να συζητά με τον γείτονα.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, ο Ρακιβάντ σκόπευε να αγοράσει έναν βούβαλο και η 35χρονη γυναίκα του έδινε συμβουλές για την αγορά του ζώου.

Όταν ο Κινάρ τους είδε να κουβεντιάζουν εξοργίστηκε. Άρπαξε ένα τσεκούρι κι επιτέθηκε στον άντρα, τραυματίζοντάς τον, αλλά ο Ρακιβάντ πρόλαβε να τρέξει να εξαφανιστεί μπροστά στον αλλόφρονα σύζυγο.

Έτσι, ο Κινάρ στράφηκε στη γυναίκα του. Τη σκότωσε και με το τσεκούρι της έκοψε το κεφάλι. Ευτυχώς, οι δυο γιοι της οικογένειας δεν ήταν στο σπίτι τη στιγμή της τραγικής δολοφονίας.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, ο 40χρονος Ινδός άρπαξε το κομμένο κεφάλι της γυναίκας του και με το τσεκούρι στο άλλο χέρι περπάτησε ξυπόλητος σχεδόν 3 χλμ, μέχρι το αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί.

Σύμφωνα με αναφορές τοπικών ΜΜΕ, στεκόταν περισσότερα από 15 λεπτά με το κεφάλι της Βίλμα στο χέρι, προτού κάποιος ανώτερος αστυνομικός από το τμήμα επέμβει.

«Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Μπαμπερού. Ο Κινάρ έφτασε στην αστυνομία περίπου στις 8:30 το πρωί με το κομμένο κεφάλι και το τσεκούρι στα χέρια. Μας είπε ότι σκόπευε να σκοτώσει τον γείτονα, αλλά μέσα στον θυμό του κατέληξε να σκοτώσει τη γυναίκα του» ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο γείτονας του ζευγαριού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.
———————————-
ΠΗΓΗ: SPUTNIK