Πατέρας – βιαστής στην Κρήτη: Ήταν πάρα πολύ όμορφη, πάθαινα κάτι – «Με βίαζε επί 15 χρόνια»Η 25χρονη σήμερα κοπέλα κατέθεσε ότι ο πατέρας της τη βίαζε συστηματικά επί 15 χρόνια, ενώ ο ίδιος ζήτησε να μην επιστρέψει στη φυλακή αλλά να πάει στην Αντίπαρο από όπου κατάγεται.

Στις φυλακές Τριπόλεως επέστρεψε ο 55χρονος από την Κίσσαμο Χανίων που καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου για τον βιασμό της κόρης του μέσα στο σπίτι τους επί 15 χρόνια.

Ο ίδιος παραδέχτηκε την πράξη του, ισχυριζόμενος, ωστόσο, ότι είχε ερωτικές επαφές με την κόρη του, μόνο αφού εκείνη είχε ενηλικιωθεί και με τη συναίνεσή της.

Κατά την απολογία του ενώπιον της Έδρας, ο 55χρονος πατέρας κατέθεσε χαρακτηριστικά:

«Πράγματι είχα ερωτική επαφή με την κόρη μου από το 2017 έως το 2019, τότε που ήταν ενήλικη, και μάλιστα ό,τι γινόταν, ήταν με τη συναίνεσή της. Ήταν πάρα πολύ όμορφη. Πάθαινα κάτι και τα έκανα όλα αυτά».

«Με βίαζε συστηματικά επί 15 χρόνια»

Στην κατάθεσή της η 27χρονη, σήμερα, κοπέλα ανέφερε, σύμφωνα με το neakriti.gr, ότι ο πατέρας της τη βίαζε συστηματικά για 15 χρόνια, ακόμη κι όταν στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η μητέρα της.

«Με βίαζε συστηματικά μέσα στο σπίτι μας ακόμη και δύο φορές την εβδομάδα, εδώ και 15 χρόνια. Και αυτά γίνονταν ακόμη κι όταν στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η μητέρα μου. Κάποιες φορές μάλιστα με πήγαινε και σε μια απόμερη παραλία της Κισσάμου για να ικανοποιήσει πάνω μου τις ορέξεις του» κατέθεσε.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου κήρυξε ένοχο τον κατηγορούμενο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για αιμομιξία, ενώ τον απάλλαξε από την κατηγορία της τέλεσης γενετήσιας πράξης με ανήλικη.

Επίσης, υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη η έφεση του 55χρονου.

«Θέλω να πάω στην Αντίπαρο, όχι στις φυλακές»

Νωρίτερα, ο καταδικασθείς είχε ζητήσει να έχει αναστέλλουσα δύναμη η έφεσή του ώστε να μην επιστρέψει στις φυλακές.

«Δε θέλω να πάω στη φυλακή. Θέλω να μείνω στην Αντίπαρο, που είναι ο τόπος καταγωγής μου, μαζί με την αδελφή μου» σημείωσε.

———————————
ΠΗΓΗ: Sputnik