Νέο κρούσμα απίστευτης σχολικής βίας: Δέχθηκε δολοφονική επίθεση από 17 συμμαθητές του όταν προσπάθησε να υπερασπιστεί την μικρή αδελφή του


Ακόμα ένα συγκλονιστικό περιστατικό σχολικής βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα προτού γιγαντωθεί.

Θύμα αυτή τη φορά είναι ένας μαθητής λυκείου του Βύρωνα ο οποίος υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από συμμαθητές του και εξωσχολικούς όταν προσπάθησε να υπερασπιστεί τη μικρή του αδελφή, η οποία δέχεται συχνά bullying από τους συμμαθητές της.

«Με χτυπούσαν άγρια, αλύπητα, με μίσος, το κάνανε για να με τελειώσουν. Εγώ προσπάθησα να αμυνθώ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έτρωγα ξύλο από 17 άτομα», δήλωσε ο 17χρονος μαθητής λυκείου στο Star Channel.

Η μικρότερη αδερφή του, που ήταν παρούσα στο συμβάν, είπε χαρακτηριστικά: «Πηδούσαν πάνω στο κεφάλι του, τον χτυπούσαν σαν να ήθελαν πραγματικά να τον σκοτώσουν».

«Μου κλέψανε δυο φορές χρήματα, από την θήκη του κινητού μου. Με φτύσανε, λέγοντας μου χυδαίες λέξεις», πρόσθεσε το κορίτσι για τις άθλιες επιθέσεις που δέχεται καθημερινά.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του ίδιου, ο 17χρονος προσπάθησε να μιλήσει με ένα από τα παιδιά που έκαναν bullying στη μικρότερη αδελφή του ζητώντας του να σταματήσουν.

«Με περίμεναν 17 άτομα και άρχισαν να με χτυπούν, να με γρονθοκοπούν και να με κλωτσούν για ενάμιση λεπτό με ασταμάτητες μπουνιές και κλωτσιές», είπε.

ΠΗΓΗ: topontiki.gr