Κρήτη: Για 30 ολόκληρα χρόνια βίωνε την κακοποίηση από τον σύζυγό της – Μετά από όλον αυτόν τον εφιάλτη δεν φοβάται τίποτα πια

Για 30 ολόκληρα χρόνια βίωνε την κακοποίηση από τον σύζυγό της και μάλιστα πολλοί από τους ξυλοδαρμούς έγιναν μπροστά στα δύο της παιδιά.

Η γυναίκα με αλλοιωμένη εικόνα αλλά και φωνή για ευνόητους λόγους μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» και αποκάλυψε: «Για πρώτη φορά ο σύζυγός μου με χτύπησε πολύ άσχημα όταν ήμουν πέντε μηνών έγκυος από τότε η λεκτική βία αλλά και οι ξυλοδαρμοί έγιναν η ίδια μου η ζωή». Μάλιστα, δήλωσε θυμωμένη με τον ίδιο της τον εαυτό για όλο αυτό που έζησε 30 ολόκληρα χρόνια.

«Ένα βράδυ μετά από ένα τραπέζι που είχαμε στο σπίτι με χτύπησε πολύ άσχημα» λέει χαρακτηριστικά. ”Με χτυπούσε με δύναμη στο πρόσωπο ,μου άνοιξε την μύτη και ένα συνεχεία με τραβούσε από τα μαλλιά μέσα στο σπίτι και μπροστά στα δύο παιδιά μου”, πρόσθεσε.

«Θα είχα και εγώ την ίδια τύχη της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον άντρα της στην Νέα Αλικαρνασσό αν δεν έφευγα από το σπίτι» επισήμανε στην διάρκεια της συνέντευξης στέλνοντας μήνυμα στις γυναίκες αλλά και σε άντρες όταν βιώνουν την κακοποίηση να λύνουν την σιωπή τους και να μιλούν.

«Για μένα οι άνθρωποι στον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών είναι οι άγγελοι» είπε για να προσθέσει ότι μετά από όλον αυτόν τον εφιάλτης δεν φοβάται τίποτα μιας και κατάφερε να πάρει την ζωή της «στα χέρια» της έστω και με καθυστέρηση 30 ετών.

ΠΗΓΗ: Αγώνας της Κρήτης