Νέα χυδαία ανάρτηση Κώστα Κεφαλογιάννη με στόχο την Καββαδία και το Πολυτεχνείο

Μετά τον Λάμπρο Γούλα, το στέλεχος της ΝΔ και ξάδελφος του ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη, έβαλε στο στόχαστρο την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία, αλλά και την επέτειο του πολυτεχνείου.

Μία ημέρα μετά την επέτειο του Πολυτεχνείου, ο Κώστας Κεφαλογιάννης, μέσω νέας ανάρτησής του στο facebook, θέλησε να πλήξει την Αννέτα Καββαδία, χλευάζοντας επίσης και την ιστορική επέτειο. 

Η χυδαία ανάρτηση του Κώστα Κεφαλογιάννη:


Η απάντηση της Αννέτας Καββαδία

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε στα χυδαία σχόλια του Κώστα Κεφαλογιάννη, τονίζοντας ότι τα υπόλοιπα θα ειπωθούν μέσω της νομικής οδού.

«Χυδαιότητας συνέχεια… Ο ίδιος που έκανε την κατάπτυστη ανάρτηση για τον κακοποιημένο από την ΕΛ.ΑΣ Λάμπρο Γούλα, επανέρχεται βάζοντας, αυτή τη φορά, και εμένα στο στόχαστρο.

Ασελγώντας πάνω στην ιστορική μνήμη και στον αγώνα των παιδιών του Πολυτεχνείου, επιδίδεται σε ένα κρεσέντο χυδαιότητας εκτιμώντας, προφανώς, ότι το επώνυμό του, του παρέχει την απαραίτητη για εκείνον ασυλία. Θα διαπιστώσει, πολύ σύντομα, πόσο λάθος κάνει…

Όσο για τη ΝΔ, περιμένω απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα:
– Αποδοκιμάζει ή όχι τη συγκεκριμένη συμπεριφορά;
– Θα προχωρήσει στη διαγραφή του εν λόγω στελέχους της;
– Θα υπάρξει δημόσια τοποθέτηση του Μανώλη Κεφαλογιάννη ο οποίος φέρεται,σύμφωνα με πληροφορίες,ως συγγενής του συγκεκριμένου;

Αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να βρίζουν χυδαία, να προσβάλλουν ανθρώπους και υπολήψεις χωρίς να λογοδοτούν σε κανέναν, πλανώνται πλάνην οικτράν».
Τα υπόλοιπα μέσω της νομικής οδού…»

Η τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ

Το ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι η ενέργεια αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά σειρά αναρτήσεων, κειμένων και παρεμβάσεων μελών της ΝΔ που «αναδύουν ένα τοξικό μείγμα σεξισμού, ρατσισμού και χυδαιολογίας. Αυτή είναι η λογική απόληξη του εθνικολαϊκιστικού λόγου που διατρέχει την κυβερνητική παράταξη».

«Καλούμε έστω και τώρα το κόμμα της ΝΔ να καταδικάσει έμπρακτα τη στάση του Κώστα Κεφαλογιάννη και να αντιληφθεί ότι οι κεντρικές της επιλογές παρέχουν πολιτική κάλυψη στις πιο αντιδραστικές φωνές της ελληνικής κοινωνίας» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.