«Μαζοχίστρια… Ηδονίζεσαι που σε κτυπώ… Έτσι μ’ αρέσεις… Έτσι μ’ αρέσεις…»

Αφού τελικά δεν μπορούσαμε να «συνεννοηθούμε» μου είπε ότι από δω κανείς δεν έφυγε σωστός… Αμέσως μετά διέταξε τον λοχία να πάει να φέρει μια φόρμα μικρότερο νούμερο, για να με κτυπήσουν σαν… Έλληνα στρατιώτη!..

Παράλληλα άρχισε να με κτυπά με γροθιές στο πρόσωπο! Αρχικά τα κτυπήματα ήταν λίγο άτσαλα μα αργότερα έγιναν ρυθμικά και συστηματικά. Αποτέλεσμα ήταν να νοιώθω ρίγη σ’ όλο μου το σαγόνι, ενώ ταυτόχρονα το αίμα έρρεε από τα δόντια μου…

Ο Θεοφιλογιαννάκος μου είπε το παρακάτω χαρακτηριστικό. Ότι ανάμεσα σε διακόσιους διαγωνιζομένους διεθνώς ανακριτάς είχε… πρωτεύσει! Πράγματι το πίστεψα γιατί τα κτυπήματα ήταν ρυθμικά και υπολογισμένα! Ακόμη μου είπε πως έχουμε 150.000 όπλα στα χέρια μας και θα σας λιώσουμε σαν σκουλήκια!

Τον ειρωνεύθηκα κι αυτό μου στοίχισε περισσότερο και εντονότερο ξύλο. Αμέσως μετά μου στραμπούλιξε το δεξί χέρι στην ωμοπλάτη, τον αριστερό καρπό και τα δάκτυλα. Ταυτόχρονα διέταξε τον λοχία να φέρει ένα κλομπ.

Με τοποθέτησαν στο κρεβάτι και γρήγορα άρχισε πάλι ο Θεοφιλογιαννάκος να μου κάνει φάλαγγα. Από την άλλη πλευρά ο Χατζηζήσης μου ακινητοποίησε το κεφάλι γιατί κατάλαβε πως με την κίνηση αυτή έβρισκα διέξοδο στους πόνους που ένοιωθα στα πόδια μου. Και ο Θεοφιλογιαννάκος φώναξε: «Μαζοχίστρια… Ηδονίζεσαι που σε κτυπώ… Έτσι μ’ αρέσεις… Έτσι μ’ αρέσεις…».

Άρχισα να κλαίω κι εκείνος έλεγε: «Κλαις για να σε λυπηθούμε… Δεν σε λυπόμαστε…». Και το ξύλο συνεχιζόταν.

Σε μια στιγμή ο Θεοφιλογιαννάκος διέταξε τον λοχία να πάει να φέρει τον μνηστήρα μου για να βλέπει που θα περάσουν όλοι από πάνω μου, για να δουν αν θα μαρτυρήσουμε αυτό που ζητούν.

Στη συνέχεια φώναξαν να φέρουν μια λεκάνη με κρύο νερό για να βάλουν μέσα τα πληγωμένα μου πόδια… Ο ίδιος λοχίας που παρακολούθησε τους βασανισμούς μου αργότερα μου έδωσε λίγο καφέ κι ένα τσιγάρο…

Την άλλη μέρα το πρωί με μετέφεραν στο πειθαρχείο. Λίγο αργότερα όταν πήγα στην τουαλέτα, είδα τρομοκρατημένη αυτή να γεμίζει από αίμα… Μετά από αυτό με μετέφεραν στη Γενική Ασφάλεια των Αθηνών κι από τότε δεν έχω ξαναδεί τους κατηγορουμένους…».ΠΗΓΗ: Κατιούσα