Κύκλωμα μαστρωπίας ανάγκαζε γυναίκες στην πορνεία για να αγοράζουν παραθαλάσσια οικόπεδα στα Χανιά

Αποτέλεσμα ήταν οι γυναίκες να έχουν μεγάλα γυναικολογικά προβλήματα, ενώ το κύκλωμα τους έδινε χάπια όχι μόνο για να μην πονάνε και να μπορούν να κάνουν τα ραντεβού τους, αλλά και για να είναι σίγουροι πως θα τους έκοβαν την έμμηνο ρύση!

Μέσα σε διάστημα τριών μηνών, το κύκλωμα είχε «βγάλει» από την εκμετάλλευση των γυναικών από τη Μολδαβία εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Το «κέρδος» τους από την κάθε μια άγγιζε τις 100.000 ευρώ! Από τις 07 Σεπτεμβρίου έως τις 20 του μήνα, από τη λειτουργία των οίκων ανοχής και τη σεξουαλική εκμετάλλευση των θυμάτων, τα μέλη της οργάνωσης αποκόμισαν 38.400 ευρώ!

Σύμφωνα συμβίωσης και πλαστογραφίες

Γνωρίζοντας πως ανάμεσα στα θύματά τους υπήρχαν και ανήλικα κορίτσια, οι μαστροποί είχαν πλαστογραφήσει τα στοιχεία τους. Πλαστογραφώντας τα στοιχεία τους, πίστευαν πως αν τους έπιαναν θα κατηγορούνταν μόνο για μαστροπεία. Ευτυχώς, διαψεύστηκαν.

Το ένα από τα κορίτσια που εντοπίστηκαν στους οίκους ανοχής είχε αρχίσει να εργάζεται εκεί από την ηλικία των 16 ετών!

Οι μαστροποί νομιμοποιούσαν τις γυναίκες υποχρεώνοντάς τις να υπογράφουν σύμφωνα συμβίωσης με ανθρώπους τοξικοεξαρτημένους ή με σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η ταρίφα για κάθε σύμφωνο ήταν από 1.000 έως 2.000 ευρώ.

Τους έδιναν επίσης κλεμμένες άδειες παραμονής ή πλαστές ταυτότητες.

Ακριβά εστιατόρια και παραθαλάσσια «φιλέτα» στα Χανιά

Το κύκλωμα φρόντισε να «ξεπλένει» τα χρήματα από την εκμετάλλευση των γυναικών αγοράζοντας ακίνητα στην Αθήνα, τα οποία στη συνέχεια μετέτρεπε σε νέους οίκους ανοχής. Είχαν αγοράσει τρία ακίνητα σε Άγιο Παντελεήμονα, στη Φυλής και στον Κολωνό.

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Είχαν ανοίξει δυο πολυτελή εστιατόρια, ένα στον Αδάμαντα της Μήλου κι άλλο ένα στα Πατήσια, κοντά στην οδό Δροσοπούλου!

Το ζευγάρι που θεωρείται πως είχε αρχηγικό ρόλο στο κύκλωμα χρησιμοποίησε τα κέρδη του για να αγοράσει οικόπεδο «φιλέτο» σε παραθαλάσσιο σημείο στα Χανιά. Ο άνδρας δήλωνε άνεργος και η γυναίκα εισοδηματίας, καθώς στο όνομά της ήταν δηλωμένα τα ακίνητα!

(► συνέχεια κάτω αριστερά, κλικ στις αριθμοσελίδες)