Αντιδράσεις για τις δηλώσεις του τραγουδιστή Π.Καλίδη: «Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, μακριά από μας»

Αυτές οι δηλώσεις προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στη showbiz με την Μαίρη Συνατσάκη να ανεβάζει ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο φανερά εκνευρισμένη, έλεγε: «Ευχαριστούμε τον Πάνο Καλίδη για τη βλακεία της ημέρας. Ας πάρουμε λίγη σοφία για την ζωή από τον άνθρωπο που θα σε έχει σαν μωρό… κου πεπε κου πεπε… Εν πάση περιπτώσει επειδή υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι δυστυχώς σαν τον Πάνο τον Καλίδη στον πλανήτη…».

Σύμφωνοι με την Μαίρη Συνατσάκη ήταν και η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παύλος Σταματόπουλος.

Στη συνέχεια και ο Αντίνοος Αλμπάνης θέλησε να σχολιάσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις του Πάνου Καλίδη, ποστάροντας μία φωτογραφία στα instastories, στην οποία έγραψε: «Φίλε Πάνο, σου έχω νέα! Το να υποστηρίζεις την ομοφυλοφιλία δεν σε κάνει ομοφυλόφιλο. Όπως επίσης το να υποστηρίζεις τις χελώνες δεν σε κάνει καρέτα καρέτα. Σοκ; Καλημέρα και καλό διάβασμα».

Και ο Νίκος Μουτσινάς διαβάζοντας τις δηλώσεις περί ομοφυλοφιλίας έγινε έξαλλος, σχολιάζοντάς τες με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram. «Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω.. Ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο; Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν “αρρώστια” και μακριά από μας ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία τραγούδια σου ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο;», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και παρουσιαστής.