Αντιδράσεις για τις δηλώσεις του τραγουδιστή Π.Καλίδη: «Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, μακριά από μας»

Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε πρόσφατα μία συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων εξέφρασε την άποψή τους σχετικά με την ομοφυλοφιλία.

Στην ερώτηση για το αν μεγαλώνει διαφορετικά τις κόρες του από τον γιο του, ο Πάνος Καλίδης απάντησε: «Βέβαια. Με το γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βίντεο κλιπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον ποπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δεν θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε: «Τι κάνουν αυτοί οι δύο εκεί μπαμπά;». Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι».

Στη συνέχεια αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να είναι κάποιο από τα παιδιά του ομοφυλόφιλο, είπε: «Μακριά από μας. Την έχω σκεφτεί, ναι. Μακριά από οποιονδήποτε είναι γύρω μου». Συνεχίζοντας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας…».

Σχετικά με τους γάμους ομοφυλοφίλων, αλλά και την υιοθεσία, είπε: «Αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, που θα καταλήξει, σε κάτι καλό; Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικοί είναι οι ψυχολόγοι σε αυτό. Δεν είναι το φυσιολογικό αυτό. Δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί έχουν όλοι, αλλά δεν είναι το ίδιο να μεγαλώνεις ένα παιδί κι ένα ζώο».

Αντιδράσεις στη showbiz για τις δηλώσεις του Καλίδη περί ομοφυλοφιλίας (► συνέχεια κάτω αριστερά, κλικ στις αριθμοσελίδες)