Κρήτη: Προσπάθησε να την στραγγαλίσει και την έσωσε ο ανήλικος γιος της

Έναν 42χρονο άνδρα αναζητούν οι διωκτικές αρχές στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου, μετά την καταγγελία μίας 50χρονης γυναίκας, σύμφωνα με την οποία ο συγκεκριμένος άνδρας αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει, ενώ από τα χέρια του η ίδια γλύτωσε χάρη στην ψύχραιμη αντίδραση του ανήλικου γιου της.


Σύμφωνα με το cretapost.gr, το τρομακτικό περιστατικό για μητέρα και γιο έλαβε χώρα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής σε χωράφι που ανήκει στην ιδιοκτησία της 50χρονης.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, πριν από λίγο χρονικό διάστημα είχε προμηθευτεί διάφορα είδη για την καλλιέργεια της περιουσίας της, τα οποία είχε μεταφέρει στο χωράφι της ο 42χρονος άνδρας, ως υπάλληλος του καταστήματος από όπου και τα είχε προμηθευθεί.

Στη συνέχεια όμως, σύμφωνα πάντα με το περιεχόμενο της καταγγελίας, ο ίδιος άρχισε να παρενοχλεί την 50χρονη με τηλεφωνικές κλήσεις και αιφνιδιαστικές παρουσίες στους χώρους όπου εκείνη κινούνταν. Μη έχοντας άλλη επιλογή, το θύμα της επίθεσης ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης για τη συμπεριφορά του υπαλλήλου του, τον οποίο πιθανώς και επέπληξε έντονα.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον 42χρονο ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής μετέβη στο χωράφι της καταγγέλλουσας, όπου βρισκόταν η ίδια μαζί με τον ανήλικο γιο της. Ο άνδρας ζήτησε τον λόγο από την 50χρονη και πολύ γρήγορα άρχισε να την βρίζει και να την χτυπά, ενώ την άρπαξε και από τον λαιμό προσπαθώντας να την πνίξει.

Η 50χρονη σώθηκε χάρη στην ψύχραιμη και αποτελεσματική αντίδραση του ανήλικου γιου της, ο οποίος βάζοντας δυνατές φωνές κατάφερε να τρομάξει τον 42χρονο ο οποίος εγκατέλειψε τη γυναίκα στο χωράφι και τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια μητέρα και γιος μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου και κατήγγειλαν την απόπειρα στραγγαλισμού σε βάρος της 50χρονης. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το θύμα της επίθεσης υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ οι αρχές αναζητούν τον φερόμενο ως δράστη.

ΠΗΓΗ: Το Ποντίκι/ cretapost.gr