Impact of W20 in the lives of European Women | ΣΕΓΕ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Μια ευρεία θεματολογία γύρω από το περιβάλλον, την εργασία, την οικονομία, την επιχειρηματικότητα, την ψηφιακή μεταρρύθμιση και την έμφυλη βία, καθώς και την επιρροή της W20 στα παραπάνω θέματα, θα περιλαμβάνει το εξαιρετικά ενδιαφέρον online event “Impact of W20 in the Lives of European Women”, που συνδιοργανώνει ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) με την Woman20 (W20), ομάδα εργασίας της G20.
Εκλεκτοί καλεσμένοι και εξέχουσες προσωπικότητες της εγχώριας, αλλά και ευρωπαϊκής πολιτικής και επιχειρηματικής σκηνής θα αναλύσουν ζητήματα της επικαιρότητας που αφορούν κάθε γυναίκα πολίτη του σήμερα. Τοποθετήσεις γύρω από την ισότητα των φύλων στη σημερινή κοινωνία πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στα panels.

Η διαδικτυακή εκδήλωση διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Συλλόγου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.), του Πανελληνίου Συνδέσμου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που απευθύνεται σε γυναίκες που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα, είναι στελέχη επιχειρήσεων ή απασχολούνται στην οικογενειακή επιχείρηση και που μετρά ήδη περισσότερα από 1000 μέλη, σε συνεργασία με την Woman 20 (W20), την επίσημη ομάδα εργασίας της G20 που εστιάζει στην ισότητα των φύλων.

Ομιλητές:
Μαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής
Δημήτρης Παπαδημούλης, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Μαρία Σπυράκη, Βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νέα Δημοκρατία
Έλενα Κουντουρά, Βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ΣΥΡΙΖΑ

Και οι Heads of W20 Delegation
1. Marasco Elvira, Head of Italian W20 Delegation
2. Cheryl Van Dyck, Head of EU W20 Delegation
3. Gülden Türktan, Head of Turkish W20 Delegation.

Το event θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, και ώρα 14:00-17:00.Η παρακολούθηση είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά και στα αγγλικά με ταυτόχρονη διερμηνεία, λόγω της συμμετοχής ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: https://bit.ly/3wmb0vB
Με την εγγραφή θα σας αποσταλούν οδηγίες για τη σύνδεσή σας στην εκδήλωση.
Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2310-224440 ή μέσω email στο info@sege.gr.

Ζωντανή μετάδοση εδώ: ΣΕΓΕ«Οι γυναίκες στον αγροτικό χώρο- παρουσιάσεις ερευνών και εκδόσεων»

Το Εργαστήριο Σπουδών Φύλου του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου σας προσκαλεί την Τετάρτη 23 Ιουνίου στις 18:00 – 20:30 στη διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο: «Οι γυναίκες στον αγροτικό χώρο- παρουσιάσεις ερευνών και εκδόσεων»
Ομιλήτριες:

 • Ιωάννα Μπιμπλή, Ιστορικός. Παρουσίαση του βιβλίου: «Κρίση, συνέχεια και αλλαγή: Οι γυναίκες των Μεσογείων 1930-1950» Αθήνα: Εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ, 2020.
 • Μαρία Γκασούκα, Κοινωνική Λαογράφος, Ομότιμη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Τμ. Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΤΕΠΑΕΣ). Παρουσίαση της μελέτης: «Η Ελληνίδα αγρότισσα-αποτύπωση της συμμετοχής, προβλήματα, προκλήσεις και προτάσεις πολιτικής για την ενθάρρυνση της συμμετοχής των γυναικών στον αγροτικό τομέα και την ελληνική ύπαιθρο» Αθήνα: Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων Αθήνα: Εθνικό Τυπογραφείο, 2018.
 • Ισαβέλλα Γιδαράκου, Γεωπόνος, Ομότιμη καθηγήτρια του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμ. Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης. «Γυναίκες του αγροτικού χώρου – Ο δύσκολος δρόμος προς την νεωτερικότητα και το «επιχειρείν».
 • Σχολιασμός/Παρέμβαση: Θεοδοσία Ανθοπούλου, καθηγήτρια, Διευθύντρια Εργαστηρίου Κοινωνικής Πολιτικής, Τμ. Κοινωνικής Πολιτικής
  Συντονισμός: Γεωργία Πετράκη, Καθηγήτρια, Διευθύντρια Εργαστηρίου Σπουδών Φύλου, Τμ. Κοινωνικής Πολιτικής

  Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση συνδεθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://zoom.us/j/99676261785…
  Meeting ID: 996 7626 1785, Passcode: 822022
  Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάδοση στο κανάλι του Εργαστηρίου στο Youtube.


Οι κοινωνικές διαστάσεις της έμφυλης βίας και του έμφυλου τραύματος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε σε μια online εκδήλωση που άπτεται των κοινωνικών διαστάσεων της έμφυλης βίας και του έμφυλου τραύματος. Δύο ομιλήτριες θα μας παραθέσουν τις απόψεις τους πάνω στο ζήτημα που μας αφορά όλ@. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Την Τετάρτη 23/06, στις 18:00, λοιπόν, σας περιμένουμε ΕΔΩ:
https://us02web.zoom.us/j/83863486208
για να ακούσουμε ενδιαφέρουσες απόψεις και να ανταλλάξουμε τις σκέψεις μας δημιουργικά.

**Παρακαλείστε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στην παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/n36KCJZbaMGiecQf8
**Οποιαδήποτε σεξιστικά, ομοφοβικά, τρανσοφοβικά, ρατσιστικά σχόλια, που θίγουν την προσωπική αξία οποι@δήποτε παρευρισκόμεν@ δεν θα γίνονται ανεκτά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Βασιλική Πολυκάρπου, κοινωνική ερευνήτρια και υποψήφια διδακτόρισσα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο,
«Έμφυλη Βία και ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα» | Διανύοντας το «μήνα υπερηφάνειας» και ταυτόχρονα μια περίοδο πένθους για τη θλιβερή υπόθεση της Δήμητρας από τη Λέσβο, θα μιλήσουμε για τις μορφές της έμφυλης βίας με έμφαση σε αναφορές στα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα.

Πάρβη Πάλμου, ψυχοθεραπεύτρια, μέλος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ)
«H Πυροδότηση του Τραύματος και η Αναβίωση της Σεξουαλικής Παραβίασης: Πώς η Κοινωνία μπορεί να επανατραυματίσει» | Μια κοινωνία που θυματοποιείται καθημερινά, βομβαρδιζόμενη με εικόνες βιασμών και κακοποιήσεων – συχνά από ανθρώπους σε θέσεις ισχύος που ουσιαστικά καλούνται να προστατέψουν την κοινωνία – μπαίνει αρχικά σε μια θέση τραύματος και ακολούθως επιστρατεύει όλους τους μηχανισμούς άμυνάς της, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυτό. Το τραύμα αναδεικνύεται ως αποτέλεσμα της υπερ-λειτουργίας των εν λόγω μηχανισμών. Σε αυτή την εισήγηση, θα αναφερθούμε στην επιρροή των μηχανισμών αυτών.

Παρουσίαση Δράσεων Σ.Υ.Δ.
Το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ), [https://tgender.gr/] είναι μη κυβερνητική οργάνωση εθελοντικού χαρακτήρα, η οποία ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2010. Είναι αναγνωρισμένο από την Πολιτεία και πλέον αριθμεί περί τα 200 τακτικά μέλη, ενώ ανάμεσα στις δομές που λειτουργούν εθελοντικά στα πλαίσια των δράσεών μας είναι η λειτουργία ομάδας ψυχολογικής υποστήριξης, τόσο σε ομαδικό όσο και σε εξατομικευμένο επίπεδο, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ανάμεσα στις δράσεις μας είναι η νομική υποστήριξη μέσω δικηγόρων, που συνεργάζονται μαζί μας σε εθελοντική βάση για θέματα διακρίσεων ή ρατσιστικής βίας, ενώ σημαντικό ρόλο έχουν τα θέματα αλληλεγγύης προς τα πιο αδύναμα μέλη της κοινότητάς μας.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώνεται από την HUG.
Η Healthy & Unique we Grow (HUG) είναι μια πρωτοβουλία 5 νέων θηλυκοτήτων που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση και την ενδυνάμωση όλων αυτών των υποκειμένων που προβληματίζονται σχετικά με τη θεματική των «υγιών σχέσεων». Κεντρικοί μας άξονες είναι το φύλο, το σώμα και η σεξουαλικότητα – έννοιες που διερευνούμε μέσω της εκπαίδευσης, της έκφρασης, της ενημέρωσης και ανοιχτών εκδηλώσεων και δράσεων. Η πρωτοβουλία νέων «ΗUG: Healthy & Unique» συγχρηματοδοτείται από το European Solidarity Corps της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.«Η Γυναίκα στην Επανάσταση του 1821»

Υβριδική/Διαδικτυακή εκδήλωση του Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, στις 19.00, με αφορμή και την έκθεση που παρουσιάζεται στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν:

 • Κώστας Λάβδας, καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Διευθυντής του «Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα»
 • Ελένη Αγγελομάτη-Τσουγκαράκη, ομότιμη καθηγήτρια Ιστορίας, Ιόνιο Πανεπιστήμιο.
 • Λαμπρινή Καρακούρτη – Ορφανοπούλου, ιστορικός τέχνης, διευθύντρια του παραρτήματος της Εθνικής Πινακοθήκης στο Ναύπλιο

Χαιρετισμό θα απευθύνει:

Όλγα Κεφαλογιάννη, βουλευτής Α’ Αθηνών, Πρόεδρος του «Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα»

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Φώτης Παπαθανασίου, γενικός διευθυντής του Ιδρύματος Θεοχαράκη, Αν. Καθηγητής Πολιτιστικής Διαχείρισης στο ΔΠΕ.

Η συζήτηση θα διαρκέσει 60 λεπτά. Ο σύνδεσμος θα ανακοινωθεί από: εδώΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ
Κινητοποίησηlive εκδήλωση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Στις 24/6 συνεχίζεται ο -εξ αναβολής- δικαστικός αγώνας των φοιτητριών μαιευτικής, θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον καθηγητή τους.
Ως Συνέλευση Γυναικών 8 Μάρτη στηρίζουμε έμπρακτα τον αγώνα των φοιτητριών μέχρι τη δικαίωση τους.
Όλοι και όλες εκεί!
Πέμπτη 24 Ιούνη, Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, 09.00 π μ.Η κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+ στην πόλη της Λάρισας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει διήμερο webinar, με θεματολογία, σχετική με την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+ και το Μήνα Υπερηφάνειας (Pride Month), που εορτάζεται κάθε χρόνο τον Ιούνιο.

Τα webinars θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 25 Ιουνίου, ώρα 18:00-21:30 και το Σάββατο 26 Ιουνίου, ώρα 10.00 -13:30, μέσω της πλατφόρμας Zoom.
Οι σύνδεσμοι για την παρακολούθηση του event στην πλατφόρμα είναι:
(25/06)
https://zoom.us/j/2359616766…
Meeting ID: 235 961 6766
Passcode: 391843(26/06)
https://zoom.us/j/2359616766…
Meeting ID: 235 961 6766
Passcode: 391843

Με τα webinars αυτά, το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας στοχεύει στην κατανόηση διαφόρων χαρακτηριστικών της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+, στην ανάδειξη ζητημάτων που αυτή αντιμετωπίζει, στην ενημέρωση του κοινού της πόλης της Λάρισας και όχι μόνο, αλλά και στη γενικότερη ευαισθητοποίηση και στη δημιουργία ενός κλίματος αποδοχής της διαφορετικότητας. Ατομικότητες και εκπρόσωποι φορέων, θα καλύψουν θεματολογία ενός ευρέος φάσματος, τόσο θεωρητικών, όσο και πρακτικών ζητημάτων, τα οποία άπτονται της
κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Παρασκευή 25 Ιουνίου
Θεωρητική προσέγγιση και ορολογία
18.00 -18.15 Έναρξη – Χαιρετισμοί.
18.15-19.00 ΛΟΑΤΚΙ+ Ορολογία

 • Βασικά στοιχεία για το φύλο και το σεξουαλικό προσανατολισμό, για την ταυτότητα, την έκφραση και τα χαρακτηριστικά του φύλου.

Μαρία Λιοτήρη Εκπαιδευτικός, Μέλος του Πολύχρωμου Σχολείου και Χριστίνα Χελά, επί πτυχίω κοινωνική λειτουργός, Δημοσιογράφος, Μέλος του Πολύχρωμου Σχολείου.

 • 19.00-19.45 Η υπέρβαση του γλωσσικού σεξισμούΈνα βήμα για τη δημιουργία ενός κόσμου όπου ΟΛΑ τα άτομα χωράνε και είναι αποδεκτά.Δήμητρα Κογκίδου, καθηγήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του ΑΠΘ, Συντονίστρια των Επιτροπών Ισότητας των Φύλων στα ΑΕΙ.
 • 19.45-20.30 How to be an Ally
  1.0.1. Κατανόηση, αναγνώριση των διακρίσεων και στήριξη προς την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.
  Πάνος Σκεπαδιάνος, Υπεύθυνος Εθελοντισμού, Thessaloniki Pride.
  20.30-21.30 Ερωτήσεις και λήξη εκδήλωσης.

  Σάββατο 26 Ιουνίου
  Πρακτικοί προβληματισμοί και πιθανές λύσεις
  10.00-10.15 Έναρξη – Χαιρετισμοί.
 • 10.15-11.00 Ισότητα για την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων. Τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια.
  Θωμάς Κέφαλος, διεθνολόγος με ειδίκευση στα ανθρώπινα δικαιώματα, μέλος της ομάδας Advocacy του
  Thessaloniki Pride και Απόστολος Καραμπαΐρης, εκπρόσωπος του Thessaloniki Pride.
  11.00-11.15 Ερωτήσεις.
 • 11.15-12.00 Δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα σε διάφορες πτυχές της ζωής. Παραδείγματα από εμπόδια και συνέπειες σε τομείς της καθημερινότητας, όπως η εκπαίδευση και οι δημόσιες υπηρεσίες,
  Έλενα Σκαρπίδου, εκπαιδευτικός, Sex ed Educator, Υπεύθυνη Τομέα Εκπαίδευσης Πολύχρωμου Σχολείου.
  12.00-12.15 Ερωτήσεις
 • 12.15-13.00 Είναι το εκπαιδευτικό πλαίσιο ένας ασφαλής χώρος όπου τα παιδιά και οι νέοι/ες μπορούν να μάθουν χωρίς να υποστούν διακρίσεις ή/και βία, με βάση το φύλο, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα / έκφραση φύλου και τα χαρακτηριστικά του φύλου;
  Δήμητρα Κογκίδου, καθηγήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του ΑΠΘ, συντονίστρια των Επιτροπών Ισότητας των Φύλων στα ΑΕΙ.

  13.00-13.30 Ερωτήσεις και λήξη εκδήλωσης. 


live εκδήλωση


Μεταρρύθμιση οικογενειακού δικαίου:
επιστροφή στην «Αγία Οικογένεια» και αποκλεισμοί ΛΟΑΤΚΙ ατόμων
| live εκδήλωση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Με αφορμή τη πρόσφατη ψήφιση του νομοσχεδίου της υποχρεωτικής συνεπιμέλειας & τον Ιούνιο – μήνα Pride, η Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό & το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών σας προσκαλεί στην εκδήλωση «Μεταρρύθμιση οικογενειακού δικαίου: αντιδραστική επιστροφή στην «Αγία Οικογένεια» και αποκλεισμοί των ΛΟΑΤΚΙΑ ατόμων» . Θα συζητήσουμε μαζί τα όσα επικίνδυνα για γυναίκες, ευάλωτους γονείς και παιδιά φέρνει η νέα νομοθεσία για την εξαναγκαστική συνεπιμέλεια των παιδιών μετά το διαζύγιο, και για την απόλυτη σιωπή του όσον αφορά σε διαχρονικές διεκδικήσεις του ΛΟΑΤΚΙ κινήματος.

Στη βασική της φιλοσοφία η μισογυνική αντιμεταρρύθμιση που έφερε η Νέα Δημοκρατία, (με την πίεση και τις ευλογίες του λόμπυ των «ενεργών μπαμπάδων») πρόκειται να δυσκολεύει με πολλαπλούς τρόπους την επιλογή των γυναικών να παίρνουν μετά το διαζύγιο ανεξάρτητη πορεία στις ζωές τους από συγκρουσιακές/καταπιεστικές σχέσεις. Ειδικά για περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας, ο νέος νόμος εκθέτει παιδιά και γυναίκες σε επικοινωνία με κακοποιητικό γονέα, έως ότου υπάρξει οριστική δικαστική απόφαση (χρονοβόρα διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει ως και 2-4 χρόνια).Στον πυρήνα του ο νέος νόμος είναι βέβαια και ετεροκανονικός: ένα παιδί, μας είπε ο ίδιος ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας, όπως και άλλοι βουλευτές της κυβέρνησης, για να μεγαλώσει «υγιώς» χρειάζεται πρότυπα και από τα δύο φύλα. Καμία αναφορά βέβαια δεν έχει ο νέος νόμος στο γάμο των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων, στα παιδιά των ΛΟΑΤΚΙ ζευγαριών που ζουν με λειψά δικαιώματα, στο δικαίωμα στη γονεικότητα και την τεκνοθεσία από ΛΟΑΤΚΙ άτομα.

ΟΣΚΛΗΣΗΣας περιμένουμε 26 Ιουνίου στις 19:00 στη πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο. Μετά τη συζήτηση, θα ακολουθήσει μουσικούλα από @Strap-on Unicorns & ποτάκι σε προσιτές τιμές για οικονομική ενίσχυση του χώρου μας. Θα μιλήσουν:
Βανέσα Βενέτη 👉 Τρανς γονέας, ακτιβίστρια & αρθρογράφος.
Αναστασία Γκόνη Καραμπότσου 👉 Δικηγόρος.
Γιώργος Κουμπούρας 👉 Μέλος ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων της Γενικής Γραμματείας Ισότητας.
Ελένη Αναστασιάδου & Νίκος Δημητριάδης 👉 Μέλη ΚΑΡ & ΚΣΜ, ακτιβίστρια & ακτιβιστής, αντίστοιχα.
📌 Στον χώρο της εκδήλωσης θα συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας, καθαριστικά και είδη προσωπικής υγιεινής για την ομάδα αλληλεγγύης του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών και της Κίνησης Απελάστε τον Ρατσισμό.1o Θερινό Σχολείο έμφυλων θεμάτων Φylis

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε το πρώτο Θερινό Σχολείο της ΦΥΛ.ΙΣ. σε συνδιοργάνωση με τους @AUThors_auth, που θα διεξαχθεί διαδικτυακά, το πρώτο πενθήμερο του Ιουλίου!
Για να συμμετάσχετε θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/dyGsHQGwHX1KUPPb7

Η πλατφόρμα διεξαγωγής του Σχολείου είναι η πλατφόρμα ZOOM και σύνδεσμο παρακολούθησης για την πλατφόρμα θα λάβουν μόνο όσα συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής. Κατά την εγγραφή σας μπορείτε να επιλέξετε τις μέρες* στις οποίες επιθυμείτε να συμμετέχετε. Οι περισσότερες ομιλίες του Θερινού Σχολείου θα αναμεταδίδονται παράλληλα μέσω YouTube και Facebook.
*Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης κατόπιν επιτυχούς παρακολούθησης τουλάχιστον δύο (2) ημερών του Σχολείου